Fälgar i Ödåkra

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Ödåkra - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Ödåkra. Om du befinner dig i eller i närheten av Ödåkra och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Ödåkra. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Ödåkra.
Annons:

Fälgar i Ödåkra

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Ödåkra.

Däck-marknaden
Västkustv. 441
260 35 ÖDÅKRA

Annons:

Begagnade fälgar i Ödåkra

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Ödåkra. För att ta reda på vilka däckföretag i Ödåkra som eventuellt säljer begagnade fälgar i Ödåkra rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Ödåkra

I Ödåkra fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Ödåkra.

Ödåkra är en tätort i Helsingborgs kommun i Skåne län. Samhället ligger cirka åtta kilometer norr om Helsingborgs centrum, och cirka fem kilometer från Öresund. Omedelbart söder om orten ligger shoppingcentret Väla centrum.

Yta: 304,60 hektar
Invånarantal: 4920, år 2010

Här kan du också läsa mer om Ödåkra om du vill veta mer om Ödåkra som inte handlar om fälgar.

I Ödåkra fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Ödåkra som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Skåne.
Annons: