Fälgar i Önnestad

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Önnestad - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Önnestad. Om du befinner dig i eller i närheten av Önnestad och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Önnestad. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Önnestad.
Annons:

Fälgar i Önnestad

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Önnestad.

Malte Månson Verkstäder AB
Hässleholmsv. 431 -2
291 93 önnestad

Annons:

Begagnade fälgar i Önnestad

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Önnestad. För att ta reda på vilka däckföretag i Önnestad som eventuellt säljer begagnade fälgar i Önnestad rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Önnestad

I Önnestad fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Önnestad.

Önnestad är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Önnestads socken i Skåne, belägen cirka 13 kilometer nordväst om Kristianstad. Grannskapet präglas av jordbruksnäringen, men i samhället finns också verkstadsindustri som Smekab AB, DB Schenker, Swerock (bergtäkt och betongstation) och Skanska (bergtäkt och asfaltverk).

Yta: 176,89 hektar
Invånarantal: 1378, år 2010

Här kan du också läsa mer om Önnestad om du vill veta mer om Önnestad som inte handlar om fälgar.

I Önnestad fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Önnestad som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Skåne.
Annons: