Fälgar i Örkelljunga

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Örkelljunga - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Örkelljunga. Om du befinner dig i eller i närheten av Örkelljunga och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Örkelljunga. Sammanlagt finns det 3 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Örkelljunga.
Annons:

Fälgar i Örkelljunga

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Örkelljunga.

Däcktorget Teknik Och Maskin I Klippan AB
Industrig. 19
286 36 ÖRKELLJUNGA


Däckia
Industrig. 9
286 36 ÖRKELLJUNGA


Vianor Örkelljunga
Stockholmsv. 38
286 32 ÖRKELLJUNGA

Annons:

Begagnade fälgar i Örkelljunga

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Örkelljunga. För att ta reda på vilka däckföretag i Örkelljunga som eventuellt säljer begagnade fälgar i Örkelljunga rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Örkelljunga

I Örkelljunga fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Örkelljunga.

Örkelljunga är en tätort som är centralort i Örkelljunga kommun i Skåne län, belägen vid motorvägen E4. Örkelljunga är kyrkbyn i Örkelljunga socken och här ligger Örkelljunga kyrka. En del av tätorten ligger dock i Rya socken. Namnet är en modernisering av Øthknælyung från 1307. Efterleden innehåller ljung, 'ljunghed'.

Yta: 564,37 hektar
Invånarantal: 4818, år 2010

Här kan du också läsa mer om Örkelljunga om du vill veta mer om Örkelljunga som inte handlar om fälgar.

I Örkelljunga fann vi totalt 3 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Örkelljunga som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Skåne.
Annons: