Fälgar i Osby

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Osby - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Osby. Om du befinner dig i eller i närheten av Osby och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Osby. Sammanlagt finns det 8 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Osby.
Annons:

Fälgar i Osby

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Osby.

KåVe Däck AB
Kristianstadsg. 16
283 43 OSBY


USA Bildelar i Osby AB
Route 66
283 91 Osby


Osby Bildemontering
Ebbarpsv. 80
283 43 OSBY


Däckteam
Kristianstadsg. 16
283 43 OSBY


Bröderna Adolfssons Bilservice AB
Radiatorv. 3
283 43 OSBY


USA Bildelar AB Osby Skroten
Route 66
283 91 Osby


AD Bildelar Osby
Klöverv. 26
283 50 OSBY


Vianor
S. Portg. 42
283 50 OSBY

Annons:

Begagnade fälgar i Osby

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Osby. För att ta reda på vilka däckföretag i Osby som eventuellt säljer begagnade fälgar i Osby rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Osby

I Osby fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Osby.

Osby är en tätort som är centralort i Osby kommun i Skåne län. Osby är beläget i norra Skåne, cirka 33 kilometer norr om Hässleholm, cirka 50 kilometer norr om Kristianstad och cirka 25 kilometer söder om Älmhult i Småland. Orten ligger vid sjön Osbysjön, vilken genomkorsas av Helge å några kilometer längre söderut.

Yta: 826,82 hektar
Invånarantal: 7157, år 2010

Här kan du också läsa mer om Osby om du vill veta mer om Osby som inte handlar om fälgar.

I Osby fann vi totalt 8 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Osby som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Skåne.
Annons: