Fälgar i Oxie

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Oxie - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Oxie. Om du befinner dig i eller i närheten av Oxie och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Oxie. Sammanlagt finns det 4 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Oxie.
Annons:

Fälgar i Oxie

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Oxie.

Kvarnby Bildelar
Svedalav. 129
238 41 OXIE


Acut Däck Service
Keramikv. 30
238 40 Oxie


Martins Bilfix
Virkesv. 7 G
238 37 Oxie


Oxie Däck & Bil AB
Käglingev.
238 43 OXIE

Annons:

Begagnade fälgar i Oxie

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Oxie. För att ta reda på vilka däckföretag i Oxie som eventuellt säljer begagnade fälgar i Oxie rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Oxie

I Oxie fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Oxie.

Oxie är en tätort och en stadsdel i stadsområdet Söder i Malmö som ungefär motsvarar Oxie socken. Oxie utgör en förort till Malmö. Oxie ligger knappt 10 km sydost om centrala Malmö. Tätorten ligger vid E65:an och genomkorsas av järnvägen mellan Malmö och Ystad. Tätorten har till största delen villabebyggelse. Orten har en egen järnvägsstation.

Yta: 429,22 hektar
Invånarantal: 11493, år 2010

Här kan du också läsa mer om Oxie om du vill veta mer om Oxie som inte handlar om fälgar.

I Oxie fann vi totalt 4 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Oxie som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Skåne.
Annons: