Fälgar i Påarp

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Påarp - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Påarp. Om du befinner dig i eller i närheten av Påarp och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Påarp. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Påarp.
Annons:

Fälgar i Påarp

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Påarp.

Wilson Motor Center
Maskinistg. 8
253 51 PÅARP

Annons:

Begagnade fälgar i Påarp

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Påarp. För att ta reda på vilka däckföretag i Påarp som eventuellt säljer begagnade fälgar i Påarp rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Påarp

I Påarp fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Påarp.

Påarp är en tätort i Helsingborgs kommun i Välluvs socken i Skåne län, tio kilometer öster om centrala Helsingborg. Påarp expanderade kraftigt under 1960-70-talen, och är främst en bostadsort med stor arbetspendling till Helsingborg. Ortnamnet (1524 Poerup) innehåller ett mansbinamn Pa 'påfågel' och torp 'nybygge'.

Yta: 159,70 hektar
Invånarantal: 2789, år 2010

Här kan du också läsa mer om Påarp om du vill veta mer om Påarp som inte handlar om fälgar.

I Påarp fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Påarp som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Skåne.
Annons: