Fälgar i Perstorp

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Perstorp - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Perstorp. Om du befinner dig i eller i närheten av Perstorp och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Perstorp. Sammanlagt finns det 6 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Perstorp.
Annons:

Fälgar i Perstorp

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Perstorp.

Mekonomen - Smällarens Bil & Skadeverkstad
Helsingborgsv. 22
284 34 Perstorp


Hasanovs Bilskrot
Svetsareg. 1
284 33 PERSTORP


Perstorps Bildelar
Arons v. 1
284 33 PERSTORP


Autoexperten i Perstorp
Trastv. 11
284 36 Perstorp


Däckteam
Blåbärsstigen 20
284 32 Perstorp


Däckia
Verkstadsg. 20
284 34 Perstorp

Annons:

Begagnade fälgar i Perstorp

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Perstorp. För att ta reda på vilka däckföretag i Perstorp som eventuellt säljer begagnade fälgar i Perstorp rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Perstorp

I Perstorp fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Perstorp.

Perstorp är en tätort som är centralort i Perstorps kommun i Skåne län. I Perstorp finns Perstorps kyrka och Perstorp AB:s industrier. I Perstorp finns Perstorp Bälinge IK (PBIK) som bildades vid en sammanslagning år 2012 av Perstorps sportklubb och Bälinge Boll och Idrottsklubb.

Yta: 543,05 hektar
Invånarantal: 5665, år 2010

Här kan du också läsa mer om Perstorp om du vill veta mer om Perstorp som inte handlar om fälgar.

I Perstorp fann vi totalt 6 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Perstorp som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Skåne.
Annons: