Fälgar i Simrishamn

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Simrishamn - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Simrishamn. Om du befinner dig i eller i närheten av Simrishamn och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Simrishamn. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Simrishamn.
Annons:

Fälgar i Simrishamn

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Simrishamn.

Österlenvulk AB/Däckpartner
Testg. 5
272 36 SIMRISHAMN


Autodirekt Sverige AB
Rörbecksg. 7
272 32 SIMRISHAMN

Annons:

Begagnade fälgar i Simrishamn

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Simrishamn. För att ta reda på vilka däckföretag i Simrishamn som eventuellt säljer begagnade fälgar i Simrishamn rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Simrishamn

I Simrishamn fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Simrishamn.

Simrishamn är en tätort på Österlen i Skåne och centralort i Simrishamns kommun, Skåne län. Staden har tidigare levt väldigt mycket på fisket och rederinäringen. Under flera perioder fram till 1980-talet hade Simrishamn Sveriges största fiskeflotta och var en av Östersjöns största fiskehamnar.

Yta: 449,06 hektar
Invånarantal: 6527, år 2010

Här kan du också läsa mer om Simrishamn om du vill veta mer om Simrishamn som inte handlar om fälgar.

I Simrishamn fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Simrishamn som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Skåne.
Annons: