Fälgar i Skurup

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Skurup - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Skurup. Om du befinner dig i eller i närheten av Skurup och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Skurup. Sammanlagt finns det 4 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Skurup.
Annons:

Fälgar i Skurup

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Skurup.

AD Bildelar Skurup
Verkstadsg. 1
274 36 Skurup


Däckmakarna i Skurup AB
S. Industrig. 8
274 30 Skurup


Däckteam
S. Industrig. 8
274 30 Skurup


Lindborgs Bildemontering AB
Upplagsgatan
274 36 Skurup

Annons:

Begagnade fälgar i Skurup

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Skurup. För att ta reda på vilka däckföretag i Skurup som eventuellt säljer begagnade fälgar i Skurup rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Skurup

I Skurup fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Skurup.

Skurup är en tätort och centralort i Skurups kommun i Skåne län. Tätorten är ett typiskt järnvägssamhälle som vuxit fram vid järnvägen mellan Malmö och Ystad under industrialismens barndom. Bebyggelsen består till stor del av enfamiljshus och villor, men har även några områden med flerfamiljshus i 1-4 plan.

Yta: 476,73 hektar
Invånarantal: 7565, år 2010

Här kan du också läsa mer om Skurup om du vill veta mer om Skurup som inte handlar om fälgar.

I Skurup fann vi totalt 4 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Skurup som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Skåne.
Annons: