Fälgar i Staffanstorp

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Staffanstorp - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Staffanstorp. Om du befinner dig i eller i närheten av Staffanstorp och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Staffanstorp. Sammanlagt finns det 8 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Staffanstorp.
Annons:

Fälgar i Staffanstorp

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Staffanstorp.

Unos Däck
Skånev. 51
245 38 STAFFANSTORP


Hjulhuset AB/Däckpartner
Fabriksv. 4
245 34 STAFFANSTORP


Däckteam
Verkstadsv. 26
245 34 STAFFANSTORP


Stefans Bilservice AB
Skånev. 53
245 38 STAFFANSTORP


Däckia
Industriv. 8
245 34 STAFFANSTORP


Håkantorps Däck I Staffanstorp AB
Verkstadsv. 26
245 34 STAFFANSTORP


Laroutes Wheels, Transport, Logistics
Vesumsv. 92
245 92 STAFFANSTORP


Jan Anderssons Däck & Bilservice
Trelleborgsv. 111 B
245 93 Staffanstorp

Annons:

Begagnade fälgar i Staffanstorp

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Staffanstorp. För att ta reda på vilka däckföretag i Staffanstorp som eventuellt säljer begagnade fälgar i Staffanstorp rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Staffanstorp

I Staffanstorp fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Staffanstorp.

Staffanstorp är en tätort i Skåne och centralort i Staffanstorps kommun, Skåne län. Staffanstorp ligger sydost om Lund och nordost om Malmö och har cirka 15 000 invånare. I orten finns Brågarps kyrka som är uppförd under 1100-talet. I maj månad arrangerar Lions Club Staffanstorp den s.k. Bonnamarknade...

Yta: 662,64 hektar
Invånarantal: 14808, år 2010

Här kan du också läsa mer om Staffanstorp om du vill veta mer om Staffanstorp som inte handlar om fälgar.

I Staffanstorp fann vi totalt 8 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Staffanstorp som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Skåne.
Annons: