Fälgar i Stehag

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Stehag - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Stehag. Om du befinner dig i eller i närheten av Stehag och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Stehag. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Stehag.
Annons:

Fälgar i Stehag

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Stehag.

Nilssons Bil
Hassle 3302
240 36 STEHAG

Annons:

Begagnade fälgar i Stehag

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Stehag. För att ta reda på vilka däckföretag i Stehag som eventuellt säljer begagnade fälgar i Stehag rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Stehag

I Stehag fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Stehag.

Stehag är en tätort i Eslövs kommun, belägen mellan Höör och Eslöv cirka 1 kilometer väster Stehags kyrkby. Pågatågsstationen medför lokala tågförbindelser till bland annat till Lund, Malmö och Kristianstad. I Stehag finns en livsmedelsaffär, två pizzerior, frisersalong, bygghandel, blomsteraffär och en låg- och mellanstadieskola.

Yta: 85,54 hektar
Invånarantal: 1122, år 2010

Här kan du också läsa mer om Stehag om du vill veta mer om Stehag som inte handlar om fälgar.

I Stehag fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Stehag som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Skåne.
Annons: