Fälgar i Svalöv

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Svalöv - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Svalöv. Om du befinner dig i eller i närheten av Svalöv och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Svalöv. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Svalöv.
Annons:

Fälgar i Svalöv

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Svalöv.

Däckhuset i Svalöv
Harjagersv. 4
268 90 Svalöv


Vianor
Harjagersv. 4
268 90 Svalöv

Annons:

Begagnade fälgar i Svalöv

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Svalöv. För att ta reda på vilka däckföretag i Svalöv som eventuellt säljer begagnade fälgar i Svalöv rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Svalöv

I Svalöv fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Svalöv.

Svalöv är en tätort och centralort i Svalövs kommun, belägen vid Söderåsbanan. Svalöv utvecklades som stationssamhälle efter tillkomsten av Malmö-Billesholms Järnväg (MBJ), vilken invigdes 1886. Järnvägen förstatligades år 1896 för att ingå i den statliga Västkustbanan.

Yta: 239,37 hektar
Invånarantal: 3633, år 2010

Här kan du också läsa mer om Svalöv om du vill veta mer om Svalöv som inte handlar om fälgar.

I Svalöv fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Svalöv som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Skåne.
Annons: