Fälgar i Svedala

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Svedala - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Svedala. Om du befinner dig i eller i närheten av Svedala och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Svedala. Sammanlagt finns det 5 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Svedala.
Annons:

Fälgar i Svedala

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Svedala.

First Stop Svedala
Industrigatan 34
233 51 Svedala


Svedala LågprisDÄCK
Gyllerog. 6
233 51 Svedala


Däckson
Verkstadsg. 1
233 51 Svedala


Mekonomen Bilverkstad Svedala
Verkstadsg. 10
233 51 Svedala


Anders Däckservice i Svedala AB
Industrigatan 34
233 51 Svedala

Annons:

Begagnade fälgar i Svedala

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Svedala. För att ta reda på vilka däckföretag i Svedala som eventuellt säljer begagnade fälgar i Svedala rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Svedala

I Svedala fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Svedala.

Svedala är en tätort i Skåne och centralort i Svedala kommun, Skåne län, belägen 18 kilometer sydost om Malmö. Orten är belägen vid Ystadbanan och har en station. Motorvägen E65 passerar Svedala. SommarRocken Svedala är en ideell musikfestival som arrangeras av den ideella musikföreningen Svedala Musikers Unga RockFörening (S.M.U.R.F.)

Yta: 488,81 hektar
Invånarantal: 10627, år 2010

Här kan du också läsa mer om Svedala om du vill veta mer om Svedala som inte handlar om fälgar.

I Svedala fann vi totalt 5 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Svedala som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Skåne.
Annons: