Fälgar i Tollarp

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Tollarp - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Tollarp. Om du befinner dig i eller i närheten av Tollarp och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Tollarp. Sammanlagt finns det 7 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Tollarp.
Annons:

Fälgar i Tollarp

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Tollarp.

Mats Däck
Långtradarg. 4
298 32 Tollarp


Nilssons Skrot & Demontering
Rya Byv. 71
298 91 TOLLARP


Euromaster
Långtradarg. 4
298 32 Tollarp


Tollarps Bilskrot AB
Tassebodav. 177
298 91 TOLLARP


Rinkaby Däck O Bilservice
Borgarg. 6
298 33 TOLLARP


Tollarps Bildels- & Verktygs AB
Marieholmsv. 9
298 33 TOLLARP


Mats Däck Cykel & Motor
Långtradarg. 4
298 32 Tollarp

Annons:

Begagnade fälgar i Tollarp

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Tollarp. För att ta reda på vilka däckföretag i Tollarp som eventuellt säljer begagnade fälgar i Tollarp rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Tollarp

I Tollarp fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Tollarp.

Tollarp är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län. I södra delen av tätorten ligger kyrkbyn Västra Vram med Västra Vrams kyrka. Strax sydost om tätorten ligger kyrkbyn Östra Vram med Östra Vrams kyrka. Tollarps stationssamhälle, beläget i Västra och Östra Vrams socken utvecklades efter tillkomsten 1881 av Gärds Härads Järnväg (GJ).

Yta: 373,30 hektar
Invånarantal: 3284, år 2010

Här kan du också läsa mer om Tollarp om du vill veta mer om Tollarp som inte handlar om fälgar.

I Tollarp fann vi totalt 7 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Tollarp som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Skåne.
Annons: