Fälgar i Tomelilla

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Tomelilla - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Tomelilla. Om du befinner dig i eller i närheten av Tomelilla och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Tomelilla. Sammanlagt finns det 8 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Tomelilla.
Annons:

Fälgar i Tomelilla

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Tomelilla.

Michelsens Bil
Simrishamnsv. 46
273 36 Tomelilla


Petterssons Bildemontering
Sälshög 9
273 93 TOMELILLA


Roger Olssons Macklivs AB
Österg. 14
273 30 Tomelilla


Däckteam
Industrig. 13
273 35 TOMELILLA


Nisses Däckservice
Industrig. 13
273 35 TOMELILLA


Thores Däck & Bilservice
Klintg. 4
273 32 Tomelilla


Bilax
Malmöv. 23
273 35 TOMELILLA


Tomelilla Bilverkstad
Norreg. 13
273 30 Tomelilla

Annons:

Begagnade fälgar i Tomelilla

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Tomelilla. För att ta reda på vilka däckföretag i Tomelilla som eventuellt säljer begagnade fälgar i Tomelilla rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Tomelilla

I Tomelilla fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Tomelilla.

Tomelilla är en tätort och centralort i Tomelilla kommun i Skåne län. Bland sevärdheter i Tomelillabygden märks Christinehofs slott, Bondrumsgården, en välbevarad fyrlängad korsvirkesgård, Brösarps backar, Kronovalls vinslott, Fritiof Nilsson Piratens grav vid Ravlunda kyrka, den årligen återkommande antikmässan i Brösarp, Nostalgicafé the 50's...

Yta: 568,23 hektar
Invånarantal: 6444, år 2010

Här kan du också läsa mer om Tomelilla om du vill veta mer om Tomelilla som inte handlar om fälgar.

I Tomelilla fann vi totalt 8 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Tomelilla som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Skåne.
Annons: