Fälgar i Tygelsjö

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Tygelsjö - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Tygelsjö. Om du befinner dig i eller i närheten av Tygelsjö och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Tygelsjö. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Tygelsjö.
Annons:

Fälgar i Tygelsjö

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Tygelsjö.

Richards Bil, Däck & AC-Service i Västra Klagstorp
Tygelsjöv. 74
218 75 Tygelsjö

Annons:

Begagnade fälgar i Tygelsjö

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Tygelsjö. För att ta reda på vilka däckföretag i Tygelsjö som eventuellt säljer begagnade fälgar i Tygelsjö rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Tygelsjö

I Tygelsjö fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Tygelsjö.

Tygelsjö är en tätort på Söderslätt i Malmö kommun och kyrkby i Tygelsjö socken i Skåne län. Delområdet Tygelsjö by i stadsdelen Limhamn-Bunkeflo omfattar tätorten och landsbygden däromkring. Tygelsjö är en förort till Malmö och ligger väster om E6/E22 i kommunens södra delar. Det finns bussförbindelser med Malmö och Vellinge.

Yta: 122,34 hektar
Invånarantal: 2710, år 2010

Här kan du också läsa mer om Tygelsjö om du vill veta mer om Tygelsjö som inte handlar om fälgar.

I Tygelsjö fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Tygelsjö som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Skåne.
Annons: