Fälgar i Tyringe

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Tyringe - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Tyringe. Om du befinner dig i eller i närheten av Tyringe och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Tyringe. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Tyringe.
Annons:

Fälgar i Tyringe

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Tyringe.

Tyringe Bildemontering AB
Deleberga 2831
282 91 Tyringe

Annons:

Begagnade fälgar i Tyringe

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Tyringe. För att ta reda på vilka däckföretag i Tyringe som eventuellt säljer begagnade fälgar i Tyringe rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Tyringe

I Tyringe fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Tyringe.

Tyringe är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län. Den är belägen vid Riksväg 21 och Skånebanan, ca 12 km väster om Hässleholm. Orten trafikeras av Pågatåg till Helsingborg och Hässleholm/Kristianstad/Malmö och mellanliggande orter. Tyringe är, med 4 658 invånare (2010)[1], den näst största tätorten i kommunen.

Yta: 395,38 hektar
Invånarantal: 4658, år 2010

Här kan du också läsa mer om Tyringe om du vill veta mer om Tyringe som inte handlar om fälgar.

I Tyringe fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Tyringe som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Skåne.
Annons: