Fälgar i Vankiva

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Vankiva - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Vankiva. Om du befinner dig i eller i närheten av Vankiva och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Vankiva. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Vankiva.
Annons:

Fälgar i Vankiva

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Vankiva.

Roséns Bilservice AB
Vankiva 8471
281 95 VANKIVA

Annons:

Begagnade fälgar i Vankiva

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Vankiva. För att ta reda på vilka däckföretag i Vankiva som eventuellt säljer begagnade fälgar i Vankiva rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Vankiva

I Vankiva fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Vankiva.

Vankiva är en tätort i Hässleholms kommun och kyrkby i Vankiva socken i Skåne. I Vankiva ligger Vankiva kyrka. Förutom ett gatukök har byn har även haft en bensinmack, skola och affär som numera är nedlagda.

Yta: 44,06 hekta
Invånarantal: 340, år 2010

Här kan du också läsa mer om Vankiva om du vill veta mer om Vankiva som inte handlar om fälgar.

I Vankiva fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Vankiva som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Skåne.
Annons: