Fälgar i Veberöd

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Veberöd - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Veberöd. Om du befinner dig i eller i närheten av Veberöd och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Veberöd. Sammanlagt finns det 3 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Veberöd.
Annons:

Fälgar i Veberöd

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Veberöd.

Veberöds Däck AB
N. Järnvägsg. 18
247 64 Veberöd


Ettans Gummi/Däckpartner
Veberöd 1281
247 96 VEBERÖD


SD Bilskrot i Veberöd
Pallv. 14
247 64 Veberöd

Annons:

Begagnade fälgar i Veberöd

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Veberöd. För att ta reda på vilka däckföretag i Veberöd som eventuellt säljer begagnade fälgar i Veberöd rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Veberöd

I Veberöd fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Veberöd.

Veberöd är en tätort i östra delen av Lunds kommun och kyrkby i Veberöds socken i Skåne, belägen i ett naturskönt område vid Romeleåsens fot och ungefär två mil från Lund. I Veberöd finns Veberöds kyrka, dessutom det två dagligvarubutiker, en ICA Nära-butik samt en COOP Konsum-butik. Andra affärer är en järnaffär, en pappershandel...

Yta: 267,12 hektar
Invånarantal: 4062, år 2010

Här kan du också läsa mer om Veberöd om du vill veta mer om Veberöd som inte handlar om fälgar.

I Veberöd fann vi totalt 3 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Veberöd som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Skåne.
Annons: