Fälgar i Vellinge

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Vellinge - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Vellinge. Om du befinner dig i eller i närheten av Vellinge och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Vellinge. Sammanlagt finns det 3 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Vellinge.
Annons:

Fälgar i Vellinge

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Vellinge.

Däckerian
N. Kronan 91
235 91 Vellinge


Däckcenter i Vellinge AB/Däckpartner
Fabriksg. 3
235 32 VELLINGE


Biltekno
Landsvägen 530
235 41 Vellinge

Annons:

Begagnade fälgar i Vellinge

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Vellinge. För att ta reda på vilka däckföretag i Vellinge som eventuellt säljer begagnade fälgar i Vellinge rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Vellinge

I Vellinge fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Vellinge.

Vellinge (äldre stavningar: Hvellinge, Vällinge) är en tätort och centralort i Vellinge kommun i Skåne län. Norra delen av tätorten ligger i Eskilstorps socken och här finns Eskilstorps kyrka. Centrala och södra delen är kyrkbyn i Vellinge socken med Vellinge kyrka. Orten är belägen på Söderslätt...

Yta: 316,69 hektar
Invånarantal: 6304, år 2010

Här kan du också läsa mer om Vellinge om du vill veta mer om Vellinge som inte handlar om fälgar.

I Vellinge fann vi totalt 3 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Vellinge som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Skåne.
Annons: