Fälgar i Vinslöv

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Vinslöv - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Vinslöv. Om du befinner dig i eller i närheten av Vinslöv och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Vinslöv. Sammanlagt finns det 3 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Vinslöv.
Annons:

Fälgar i Vinslöv

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Vinslöv.

Olssons Bildemontering
Hålabäck 1440
288 90 Vinslöv


SC Däck AB
Lommarpsv. 41
288 34 Vinslöv


Öllstorps Bil & Däck AB
Öllstorp 1052
288 31 VINSLÖV

Annons:

Begagnade fälgar i Vinslöv

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Vinslöv. För att ta reda på vilka däckföretag i Vinslöv som eventuellt säljer begagnade fälgar i Vinslöv rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Vinslöv

I Vinslöv fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Vinslöv.

Vinslöv är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län, belägen mellan Hässleholm och Kristianstad. Som stationssamhälle utvecklades Vinslöv efter tillkomsten av Kristianstad-Hässleholms Järnvägar (CHJ) 1865. 1927 flyttade företaget Kronborsten sin tillverkning av borstbinderi från Stockholm till Vinslöv.

Yta: 415,51 hektar
Invånarantal: 3984, år 2010

Här kan du också läsa mer om Vinslöv om du vill veta mer om Vinslöv som inte handlar om fälgar.

I Vinslöv fann vi totalt 3 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Vinslöv som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Skåne.
Annons: