Fälgar i Vitaby

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Vitaby - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Vitaby. Om du befinner dig i eller i närheten av Vitaby och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Vitaby. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Vitaby.
Annons:

Fälgar i Vitaby

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Vitaby.

Grevlunda Bil- och Däckservice
Grevlunda 1439
277 36 Vitaby

Annons:

Begagnade fälgar i Vitaby

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Vitaby. För att ta reda på vilka däckföretag i Vitaby som eventuellt säljer begagnade fälgar i Vitaby rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Vitaby

I Vitaby fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Vitaby.

Vitaby är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län. Kyrkan ligger i Vitaby kyrkby. Att det finns två byar som heter Vitaby kommer sig av att järnvägsstationen ligger i Vitaby stationssamhälle och kyrkan ligger i Vitaby kyrkby. Stationen används för museijärnvägen som drivs av Skånska järnvägar.

Yta: 37,21 hektar
Invånarantal: 278, år 2010

Här kan du också läsa mer om Vitaby om du vill veta mer om Vitaby som inte handlar om fälgar.

I Vitaby fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Vitaby som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Skåne.
Annons: