Fälgar i Björkvik

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Björkvik - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Björkvik. Om du befinner dig i eller i närheten av Björkvik och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Björkvik. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Björkvik.
Annons:

Fälgar i Björkvik

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Björkvik.

Björkviks Däckservice, AB
Dalby Dalbylund 1
640 20 Björkvik

Annons:

Begagnade fälgar i Björkvik

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Björkvik. För att ta reda på vilka däckföretag i Björkvik som eventuellt säljer begagnade fälgar i Björkvik rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Björkvik

I Björkvik fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Björkvik.

Björkvik är en tätort i Katrineholms kommun och kyrkbyn i Björkviks socken, belägen vid sjön Yngaren. Kyrkan i Björkviks socken flyttades till byn Vedebys ägor 1875. Ännu i början på 1900-talet saknades någon ort med namnet Björkvik.

Yta: 95,75 hektar
Invånarantal: 492, år 2010

Här kan du också läsa mer om Björkvik om du vill veta mer om Björkvik som inte handlar om fälgar.

I Björkvik fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Björkvik som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Södermanland.
Annons: