Fälgar i Flen

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Flen - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Flen. Om du befinner dig i eller i närheten av Flen och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Flen. Sammanlagt finns det 4 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Flen.
Annons:

Fälgar i Flen

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Flen.

Däckcentrum i Flen AB/ Däckteam
Taljavägen 2C
642 91 FLEN


Leifs Allbilsservice
Fabriksg. 2
642 33 FLEN


Mekonomen
Hantverkareg. 5
642 37 FLEN


Mekomek I Flen, AB
Öjavägen 7
642 93 FLEN

Annons:

Begagnade fälgar i Flen

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Flen. För att ta reda på vilka däckföretag i Flen som eventuellt säljer begagnade fälgar i Flen rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Flen

I Flen fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Flen.

Flen är en tätort i Södermanland och centralort i Flens kommun, Södermanlands län. Flen ligger vid sjöarna Gårdsjön, Bjuren och Orrhammaren. Namnet Flen innehåller ett till dialektordet flen "bar, naken" bildat substantiv med betydelsen "kal berghäll, kalt berg" eller dylikt. Flens by ligger på en höjd, där berggrunden går i dagen.

Yta: 444,91 hektar
Invånarantal: 6229, år 2010

Här kan du också läsa mer om Flen om du vill veta mer om Flen som inte handlar om fälgar.

I Flen fann vi totalt 4 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Flen som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Södermanland.
Annons: