Fälgar i Mariefred

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Mariefred - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Mariefred. Om du befinner dig i eller i närheten av Mariefred och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Mariefred. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Mariefred.
Annons:

Fälgar i Mariefred

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Mariefred.

Däckshopen Mariefred AB
Ärja 8
647 92 MARIEFRED

Annons:

Begagnade fälgar i Mariefred

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Mariefred. För att ta reda på vilka däckföretag i Mariefred som eventuellt säljer begagnade fälgar i Mariefred rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Mariefred

I Mariefred fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Mariefred.

Mariefred är en tätort i Strängnäs kommun, belägen vid Mälaren cirka 65 km väster om Stockholm. Själva namnet Mariefred kan tillskrivas ett kloster som kartusianermunkar började uppföra 1493, och låg där nuvarande kyrkan ligger.

Yta: 250,52 hektar
Invånarantal: 3726, år 2010

Här kan du också läsa mer om Mariefred om du vill veta mer om Mariefred som inte handlar om fälgar.

I Mariefred fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Mariefred som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Södermanland.
Annons: