Fälgar i Oxelösund

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Oxelösund - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Oxelösund. Om du befinner dig i eller i närheten av Oxelösund och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Oxelösund. Sammanlagt finns det 4 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Oxelösund.
Annons:

Fälgar i Oxelösund

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Oxelösund.

Lindqvist Gummiverkstad AB
Bågg. 14
613 30 Oxelösund


Oxelösunds Billackering & Däckservice
G. Oxelösundsv. 16
613 31 OXELÖSUND


TireEx AB
Näsuddsv. 39 A
613 37 OXELÖSUND


K-G:s Bilservice
Sjög. 24 B
613 33 OXELÖSUND

Annons:

Begagnade fälgar i Oxelösund

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Oxelösund. För att ta reda på vilka däckföretag i Oxelösund som eventuellt säljer begagnade fälgar i Oxelösund rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Oxelösund

I Oxelösund fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Oxelösund.

Oxelösund är en tätort i Södermanland och centralort i Oxelösunds kommun, Södermanlands län. Tätorten är den sydligaste centralorten i Svealand och har nära förbindelser med den större grannorten Nyköping. Ortnamnet Oxløsundh 1438 avseende ett sund vid ön Oxelö har syftning på trädbeteckningen oxel.

Yta: 1 157,12 hektar
Invånarantal: 10870, år 2010

Här kan du också läsa mer om Oxelösund om du vill veta mer om Oxelösund som inte handlar om fälgar.

I Oxelösund fann vi totalt 4 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Oxelösund som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Södermanland.
Annons: