Fälgar i Sparreholm

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Sparreholm - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Sparreholm. Om du befinner dig i eller i närheten av Sparreholm och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Sparreholm. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Sparreholm.
Annons:

Fälgar i Sparreholm

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Sparreholm.

L-L Bilverkstad HB
Gråsta
649 91 Sparreholm

Annons:

Begagnade fälgar i Sparreholm

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Sparreholm. För att ta reda på vilka däckföretag i Sparreholm som eventuellt säljer begagnade fälgar i Sparreholm rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Sparreholm

I Sparreholm fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Sparreholm.

Sparreholm är en tätort i Flens kommun i Södermanlands län. Strax norr om tätorten ligger Sparreholms slott. Orten har vuxit upp runt järnvägsstationen vid västra stambanan som öppnades 1862.

Yta: 115,91 hektar
Invånarantal: 741, år 2010

Här kan du också läsa mer om Sparreholm om du vill veta mer om Sparreholm som inte handlar om fälgar.

I Sparreholm fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Sparreholm som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Södermanland.
Annons: