Fälgar i Stallarholmen

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Stallarholmen - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Stallarholmen. Om du befinner dig i eller i närheten av Stallarholmen och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Stallarholmen. Sammanlagt finns det 3 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Stallarholmen.
Annons:

Fälgar i Stallarholmen

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Stallarholmen.

Bil & Däck i Stallarholmen
Parkg. 2
645 61 Stallarholmen


Biltjänst i Stallarholmen AB
Brov. 32
645 62 STALLARHOLMEN


Hjulia däck och fälg
Ytterselöv. 30
645 62 STALLARHOLMEN

Annons:

Begagnade fälgar i Stallarholmen

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Stallarholmen. För att ta reda på vilka däckföretag i Stallarholmen som eventuellt säljer begagnade fälgar i Stallarholmen rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Stallarholmen

I Stallarholmen fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Stallarholmen.

Stallarholmen är en tätort i Strängnäs kommun i Södermanlands län med anor från 1500- eller 1600-talet. Stallarholmen ligger vid Mälaren och är delvis beläget på fastlandet och delvis på ön Selaön (Sveriges största insjö-ö).

Yta: 195,17 hektar
Invånarantal: 1623, år 2010

Här kan du också läsa mer om Stallarholmen om du vill veta mer om Stallarholmen som inte handlar om fälgar.

I Stallarholmen fann vi totalt 3 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Stallarholmen som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Södermanland.
Annons: