Fälgar i Strängnäs

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Strängnäs - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Strängnäs. Om du befinner dig i eller i närheten av Strängnäs och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Strängnäs. Sammanlagt finns det 5 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Strängnäs.
Annons:

Fälgar i Strängnäs

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Strängnäs.

Hedins Bilservice AB
Eskilstunav. 31
645 34 STRÄNGNÄS


Däck och Bilvårdsspecialisten
Mariefredsv. 44
645 41 STRÄNGNÄS


Möller Bil
Markörv. 3
645 42 Strängnäs


Mk Däcket
Källdalen 1
645 91 Strängnäs


Strängnäs Bil Skrot AB
Malmby Pipartorp 2
645 94 STRÄNGNÄS

Annons:

Begagnade fälgar i Strängnäs

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Strängnäs. För att ta reda på vilka däckföretag i Strängnäs som eventuellt säljer begagnade fälgar i Strängnäs rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Strängnäs

I Strängnäs fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Strängnäs.

Strängnäs är en tätort i Södermanland och centralort i Strängnäs kommun i Södermanlands län. Staden är belägen vid Mälarens södra strand, mellan Södertälje och Eskilstuna, och är biskopssäte för Strängnäs stift. Stadsbilden domineras av domkyrkan på Kyrkberget.

Yta: 653,10 hektar
Invånarantal: 12856, år 2010

Här kan du också läsa mer om Strängnäs om du vill veta mer om Strängnäs som inte handlar om fälgar.

I Strängnäs fann vi totalt 5 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Strängnäs som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Södermanland.
Annons: