Fälgar i Torshälla

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Torshälla - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Torshälla. Om du befinner dig i eller i närheten av Torshälla och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Torshälla. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Torshälla.
Annons:

Fälgar i Torshälla

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Torshälla.

Torshälla Däck
Eskilstunav. 31
644 30 TORSHÄLLA


Smédäck
Sågg. 6
644 30 TORSHÄLLA

Annons:

Begagnade fälgar i Torshälla

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Torshälla. För att ta reda på vilka däckföretag i Torshälla som eventuellt säljer begagnade fälgar i Torshälla rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Torshälla

I Torshälla fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Torshälla.

Torshälla är en tätort i Eskilstuna kommun i Södermanlands län. Torshälla är en tidigare handels- och hantverksstad, grundad på medeltiden som handelscentrum för landskapet Rekarne. Sedan 1800-talet finns även en större stålindustri vid Nyby bruk, en bruksort som idag är sammanväxt med Torshälla.

Yta: 563,77 hektar
Invånarantal: 7612, år 2010

Här kan du också läsa mer om Torshälla om du vill veta mer om Torshälla som inte handlar om fälgar.

I Torshälla fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Torshälla som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Södermanland.
Annons: