Fälgar i Älta

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Älta - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Älta. Om du befinner dig i eller i närheten av Älta och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Älta. Sammanlagt finns det 4 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Älta.
Annons:

Fälgar i Älta

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Älta.

Bilservicegruppen / EU-däck
Örkroken 21
138 40 älta


Däckbjörns Bilvård AB
Ältav. 202
138 30 ÄLTA


Autoexperten, PDM - Din bilverkstad i Älta, Prolegro Däck & Motor AB Autoexperten
Grustagsv. 6
138 40 älta


Pickup Center STHLM - Sweden Custom Cars
Förrådsv. 1
138 40 älta

Annons:

Begagnade fälgar i Älta

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Älta. För att ta reda på vilka däckföretag i Älta som eventuellt säljer begagnade fälgar i Älta rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Älta

I Älta fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Älta.

Älta är en tätort i Nacka kommun i Stockholms län, belägen i sydvästra delen av kommunen inom kommundelen Älta. Fram till 1625 var Älta gård ett frälsehemman som hade tillhört både säterierna Tyresö slott och Skarpnäck.

Yta: 331,75 hektar
Invånarantal: 9989, år 2010

Här kan du också läsa mer om Älta om du vill veta mer om Älta som inte handlar om fälgar.

I Älta fann vi totalt 4 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Älta som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Stockholm.
Annons: