Fälgar i Älvsjö

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Älvsjö - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Älvsjö. Om du befinner dig i eller i närheten av Älvsjö och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Älvsjö. Sammanlagt finns det 3 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Älvsjö.
Annons:

Fälgar i Älvsjö

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Älvsjö.

Killes Däck och Bilverkstad
Älvsjöv. 4
125 34 älvsjö


Örby Gummi AB
G. Huddingev. 399
125 42 ÄLVSJÖ


Däck & Fälg i Stockholm AB
Långbrodalsv. 57
125 57 ÄLVSJÖ

Annons:

Begagnade fälgar i Älvsjö

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Älvsjö. För att ta reda på vilka däckföretag i Älvsjö som eventuellt säljer begagnade fälgar i Älvsjö rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Älvsjö

I Älvsjö fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Älvsjö.

Älvsjö är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Långsjö, Långbro, Solberga, Liseberg, Örby slott, Örby och Hagsätra samt till Snättringe i Huddinge kommun. Stadsdelen bildades 1926 och innefattade då dagens stadsdelar Fagersjö sjön Magelungen, Rågsved och Hagsätra.

Yta: 203 hektar
Invånarantal: 1061, år 2013

Här kan du också läsa mer om Älvsjö om du vill veta mer om Älvsjö som inte handlar om fälgar.

I Älvsjö fann vi totalt 3 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Älvsjö som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Stockholm.
Annons: