Fälgar i Årsta

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Årsta - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Årsta. Om du befinner dig i eller i närheten av Årsta och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Årsta. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Årsta.
Annons:

Fälgar i Årsta

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Årsta.

Årsta Bensin & Gummicentral
Brunnbyv. 14
120 44 ÅRSTA

Annons:

Begagnade fälgar i Årsta

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Årsta. För att ta reda på vilka däckföretag i Årsta som eventuellt säljer begagnade fälgar i Årsta rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Årsta

I Årsta fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Årsta.

Årsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Nästan hela stadsdelen ingår i Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsområde, med undantag för Årsta holmar och Hammarbyslussen som ingår i Södermalms stadsdelsområde. Den bebyggda delen av stadsdelen ligger på södersluttningen av den förkastningsbrant som sträcker sig längs Årstavikens södra sida.

Yta: 262 hektar
Invånarantal: 17951, år 2014

Här kan du också läsa mer om Årsta om du vill veta mer om Årsta som inte handlar om fälgar.

I Årsta fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Årsta som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Stockholm.
Annons: