Fälgar i Bergshamra

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Bergshamra - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Bergshamra. Om du befinner dig i eller i närheten av Bergshamra och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Bergshamra. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Bergshamra.
Annons:

Fälgar i Bergshamra

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Bergshamra.

Kronholms Bil & Gummi/Däckpartner
Bergshamravägen 2
761 11 Bergshamra

Annons:

Begagnade fälgar i Bergshamra

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Bergshamra. För att ta reda på vilka däckföretag i Bergshamra som eventuellt säljer begagnade fälgar i Bergshamra rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Bergshamra

I Bergshamra fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Bergshamra.

Bergshamra är en stadsdel i Solna kommun, Stockholms län. Den utgör den nordostliga delen av Solna kommun och gränsar i väster till Ulriksdal, i norr till Edsviken (med broförbindelse till Stocksund, Danderyds kommun), i öster till Lilla Värtan och i söder till Brunnsviken.

Yta: 160 ha
Invånarantal: 749, år 2010

Här kan du också läsa mer om Bergshamra om du vill veta mer om Bergshamra som inte handlar om fälgar.

I Bergshamra fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Bergshamra som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Stockholm.
Annons: