Fälgar i Dalarö

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Dalarö - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Dalarö. Om du befinner dig i eller i närheten av Dalarö och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Dalarö. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Dalarö.
Annons:

Fälgar i Dalarö

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Dalarö.

Dalarö Däck & Bilservice AB
Dalaröv. 195
137 71 Dalarö

Annons:

Begagnade fälgar i Dalarö

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Dalarö. För att ta reda på vilka däckföretag i Dalarö som eventuellt säljer begagnade fälgar i Dalarö rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Dalarö

I Dalarö fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Dalarö.

Dalarö är en tätort i Haninge kommun och en skärgårdsort i Stockholms södra skärgård, sommartid populär bland sommargäster och båtturister. Dalarö har som samhälle anor tillbaka till 1600-talet, beläget som det är vid stora farleden söderifrån in emot Stockholm. Under stormaktstiden fick man regelbundna flottbesök.

Yta: 167,52 hektar
Invånarantal: 1 199, år 2010

Här kan du också läsa mer om Dalarö om du vill veta mer om Dalarö som inte handlar om fälgar.

I Dalarö fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Dalarö som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Stockholm.
Annons: