Fälgar i Djursholm

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Djursholm - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Djursholm. Om du befinner dig i eller i närheten av Djursholm och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Djursholm. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Djursholm.
Annons:

Fälgar i Djursholm

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Djursholm.

Vendibilia AB
Lillkalmarv. 52 B
182 65 Djursholm

Annons:

Begagnade fälgar i Djursholm

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Djursholm. För att ta reda på vilka däckföretag i Djursholm som eventuellt säljer begagnade fälgar i Djursholm rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Djursholm

I Djursholm fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Djursholm.

Djursholm är en kommundel i Danderyds kommun vars bebyggelse utgör en del av tätorten Stockholm, belägen norr om Stockholm vid Stora och Lilla Värtan.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan du också läsa mer om Djursholm om du vill veta mer om Djursholm som inte handlar om fälgar.

I Djursholm fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Djursholm som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Stockholm.
Annons: