Fälgar i Drottningholm

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Drottningholm - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Drottningholm. Om du befinner dig i eller i närheten av Drottningholm och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Drottningholm. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Drottningholm.
Annons:

Fälgar i Drottningholm

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Drottningholm.

Beck AB, Bilverkstad
Pl 119
178 93 DROTTNINGHOLM

Annons:

Begagnade fälgar i Drottningholm

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Drottningholm. För att ta reda på vilka däckföretag i Drottningholm som eventuellt säljer begagnade fälgar i Drottningholm rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Drottningholm

I Drottningholm fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Drottningholm.

Drottningholm är en tätort på Lovön i Mälaren som ligger i Ekerö kommun i Stockholms län. Drottningholm har broförbindelse med Nockeby i Stockholm genom Drottningholmsbron och Nockebybron (länsväg 261).

Yta: 147,06 hektar
Invånarantal: 398, år 2010

Här kan du också läsa mer om Drottningholm om du vill veta mer om Drottningholm som inte handlar om fälgar.

I Drottningholm fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Drottningholm som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Stockholm.
Annons: