Fälgar i Ekerö

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Ekerö - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Ekerö. Om du befinner dig i eller i närheten av Ekerö och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Ekerö. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Ekerö.
Annons:

Fälgar i Ekerö

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Ekerö.

Guson Däck
Bryggav. 106
178 31 Ekerö


Gummi-Björn Däckservice
Hagens Backe 17
178 38 EKERÖ

Annons:

Begagnade fälgar i Ekerö

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Ekerö. För att ta reda på vilka däckföretag i Ekerö som eventuellt säljer begagnade fälgar i Ekerö rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Ekerö

I Ekerö fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Ekerö.

Ekerö är en tätort och centralort i Ekerö kommun på Mälaröarna. Ekerö, som är beläget på Ekerön i Östra Mälaren i Uppland i Stockholms län, är främst en bostadsort. Största arbetsgivare är kommunen. Pendling sker främst till Stockholm kommun. Ekerö centrum är ritat av Ralph Erskine och invigdes 1990. Innan dess var Träkvista ortens centrum.

Yta: 541,87 hektar
Invånarantal: 10 907, år 2010

Här kan du också läsa mer om Ekerö om du vill veta mer om Ekerö som inte handlar om fälgar.

I Ekerö fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Ekerö som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Stockholm.
Annons: