Fälgar i Färentuna

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Färentuna - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Färentuna. Om du befinner dig i eller i närheten av Färentuna och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Färentuna. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Färentuna.
Annons:

Fälgar i Färentuna

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Färentuna.

Lindvall Bil AB
Kungsbergav. 15
179 97 FÄRENTUNA

Annons:

Begagnade fälgar i Färentuna

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Färentuna. För att ta reda på vilka däckföretag i Färentuna som eventuellt säljer begagnade fälgar i Färentuna rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Färentuna

I Färentuna fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Färentuna.

Färentuna är en före detta småort i Ekerö kommun och kyrkby i Färentuna socken på Färingsö. År 2005 bodde 68 personer i Färentuna. Här finns Färentuna kyrka som byggdes på 1100-talet. Inmurade i kyrkan finns runstenarna Upplands runinskrifter 20. I Färentuna finns en skola, med förskoleklass-årskurs 6.

Yta: 9 hektar
Invånarantal: 68, år 2005

Här kan du också läsa mer om Färentuna om du vill veta mer om Färentuna som inte handlar om fälgar.

I Färentuna fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Färentuna som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Stockholm.
Annons: