Fälgar i Farsta

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Farsta - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Farsta. Om du befinner dig i eller i närheten av Farsta och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Farsta. Sammanlagt finns det 7 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Farsta.
Annons:

Fälgar i Farsta

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Farsta.

Farsta Däckcenter AB
Snöbärsstigen 1
123 52 Farsta


Farsta Bilverkstad
Snöbärsstigen 1
123 52 Farsta


Ezem Bilverkstad HB
Fryksdalsbacken 5
123 43 Farsta


Bilhuset Globen AB
Fryksdalsbacken 3
123 43 Farsta


Däck Detaljisten Sverige AB
Havsörnsgränd 2
123 49 Farsta


B R Bilverkstad
Pepparv. 81
123 56 Farsta


Däckia
Edsvallabacken 16 -18
123 43 Farsta

Annons:

Begagnade fälgar i Farsta

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Farsta. För att ta reda på vilka däckföretag i Farsta som eventuellt säljer begagnade fälgar i Farsta rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Farsta

I Farsta fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Farsta.

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Här kan du också läsa mer om Farsta om du vill veta mer om Farsta som inte handlar om fälgar.

I Farsta fann vi totalt 7 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Farsta som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Stockholm.
Annons: