Fälgar i Hallstavik

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Hallstavik - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Hallstavik. Om du befinner dig i eller i närheten av Hallstavik och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Hallstavik. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Hallstavik.
Annons:

Fälgar i Hallstavik

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Hallstavik.

Sättra Bil & Plåt AB
Lundåsv. 1
763 30 Hallstavik


Auto-Service i Hallstavik AB
Sättrabacken 1
763 91 HALLSTAVIK

Annons:

Begagnade fälgar i Hallstavik

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Hallstavik. För att ta reda på vilka däckföretag i Hallstavik som eventuellt säljer begagnade fälgar i Hallstavik rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Hallstavik

I Hallstavik fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Hallstavik.

Hallstavik är en tätort i Norrtälje kommun, Stockholms län, Uppland, cirka 41 km nordnordväst om Norrtälje, och cirka 61 km ostnordost om Uppsala, belägen där Skeboån mynnar i Edeboviken, mitt i Roslagen.Hallsta var fram till början av 1900-talet, en by gränsande till grannbyarna Tulka, Skärsta och Gottsta.

Yta: 469,23 hektar
Invånarantal: 4 476, år 2010

Här kan du också läsa mer om Hallstavik om du vill veta mer om Hallstavik som inte handlar om fälgar.

I Hallstavik fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Hallstavik som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Stockholm.
Annons: