Fälgar i Handen

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Handen - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Handen. Om du befinner dig i eller i närheten av Handen och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Handen. Sammanlagt finns det 8 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Handen.
Annons:

Fälgar i Handen

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Handen.

Olofsson Bil AB
Kilowattv. 15
136 44 Handen


Torvalla Bil & Rostskyddshall AB
Hantverkarv. 22
136 44 Handen


Stiven Bilverkstad AB
Hantverkarv. 24
136 44 Handen


RSKF Bilservice AB
Hantverkarv. 39
136 44 Handen


RBK Transport AB
Idunv. 11
136 42 Handen


Mekonomen
Hantverkarv. 39
136 44 Handen


GH Motor
Anläggarv. 13
136 44 Handen


Däckspecialisten i Haninge AB
Vendelsöv. 35
136 44 Handen

Annons:

Begagnade fälgar i Handen

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Handen. För att ta reda på vilka däckföretag i Handen som eventuellt säljer begagnade fälgar i Handen rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Handen

I Handen fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Handen.

Handen är en bebyggelse i tätorten Stockholm och kommundel i Haninge kommun. Handen är centralort för kommunens förvaltning. Det ovanliga ortnamnet Handen är från 1800-talets mitt och kommer från ett torpställe med samma namn.

Yta:
Invånarantal: 11 524, år 2003

Här kan du också läsa mer om Handen om du vill veta mer om Handen som inte handlar om fälgar.

I Handen fann vi totalt 8 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Handen som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Stockholm.
Annons: