Fälgar i Hässelby

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Hässelby - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Hässelby. Om du befinner dig i eller i närheten av Hässelby och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Hässelby. Sammanlagt finns det 4 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Hässelby.
Annons:

Fälgar i Hässelby

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Hässelby.

Carparts Stockholm AB
Astrakang. 21
165 52 Hässelby


PGA Bil & Däckservice
Persikog. 62 -64
165 63 Hässelby


Autoindustri (Sverige) AB
Drivbänksv. 116
165 74 Hässelby


Däckonomen
Astrakang. 19
165 52 Hässelby

Annons:

Begagnade fälgar i Hässelby

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Hässelby. För att ta reda på vilka däckföretag i Hässelby som eventuellt säljer begagnade fälgar i Hässelby rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Hässelby

I Hässelby fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Hässelby.

Hässelby är ett område i Västerort i Stockholms kommun, vilket omfattar stadsdelarna Hässelby gård, Hässelby strand och Hässelby villastad. Området motsvarar geografiskt Hässelby församling i Svenska kyrkan. Namnet är hämtat från Hässelby slott, vars ägor omfattade stora områden inom de nuvarande tre stadsdelarna.

Yta: 19,6 km2
Invånarantal: 71 042, år 2014

Här kan du också läsa mer om Hässelby om du vill veta mer om Hässelby som inte handlar om fälgar.

I Hässelby fann vi totalt 4 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Hässelby som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Stockholm.
Annons: