Fälgar i Ingarö

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Ingarö - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Ingarö. Om du befinner dig i eller i närheten av Ingarö och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Ingarö. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Ingarö.
Annons:

Fälgar i Ingarö

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Ingarö.

Älvsby Bil & Däck
Lagerbäcksv. 8
134 66 Ingarö

Annons:

Begagnade fälgar i Ingarö

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Ingarö. För att ta reda på vilka däckföretag i Ingarö som eventuellt säljer begagnade fälgar i Ingarö rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Ingarö

I Ingarö fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Ingarö.

Ingarö är en ö i Värmdö kommun i landskapet Uppland i Stockholms län. Ön utgör huvuddelen av Ingarö socken. På Ingarö kyrkogård ligger Sveriges första flygare Carl Cederström begravd, även kallad ”Calle flygare” av lokalbefolkningen.

Yta: 63 km2
Invånarantal: 4500, år 1995

Här kan du också läsa mer om Ingarö om du vill veta mer om Ingarö som inte handlar om fälgar.

I Ingarö fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Ingarö som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Stockholm.
Annons: