Fälgar i Järfälla

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Järfälla - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Järfälla. Om du befinner dig i eller i närheten av Järfälla och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Järfälla. Sammanlagt finns det 8 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Järfälla.
Annons:

Fälgar i Järfälla

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Järfälla.

Mbm Bil & Motor AB
Girov. 11 S
175 62 Järfälla


Motordepån AB/Däckpartner
Veddestav. 23
175 62 Järfälla


Rotana Bilspecialisten AB
Vasav. 39
177 52 JÄRFÄLLA


Euromaster
Kaminv. 15
176 77 JÄRFÄLLA


Autoclean Järfälla
Järfällav. 106
177 41 JÄRFÄLLA


Werkstadsbussen I Stockholm AB
Vallv. 28
177 40 Järfälla


Euromaster Däck & Fordonsservice
Kaminv. 15
176 77 JÄRFÄLLA


California Wheels
Tubv. 21
175 46 Järfälla

Annons:

Begagnade fälgar i Järfälla

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Järfälla. För att ta reda på vilka däckföretag i Järfälla som eventuellt säljer begagnade fälgar i Järfälla rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Järfälla

I Järfälla fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Järfälla.

Järfälla kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Jakobsberg, som är en del av tätorten Stockholm. Det äldsta dokument där namnet Järfälla nämns är mer än 700 år gammalt, daterat 26 januari 1310. I dokumentet som är ett testamente upprättat av ärkebiskop Nils Kettilsson, testamenterar Ragnwald Ingesson

Yta: 63,03 km2
Invånarantal: 72 429, år 2015

Här kan du också läsa mer om Järfälla om du vill veta mer om Järfälla som inte handlar om fälgar.

I Järfälla fann vi totalt 8 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Järfälla som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Stockholm.
Annons: