Fälgar i Järna

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Järna - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Järna. Om du befinner dig i eller i närheten av Järna och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Järna. Sammanlagt finns det 5 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Järna.
Annons:

Fälgar i Järna

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Järna.

Br. Swärd Bilverkstad AB
Ullängsv. 6
153 30 Järna


Skrotfrag Järna
Lövsta 25
153 95 JÄRNA


RDS Bilverkstad AB
Tuna Industriv. 7
153 30 Järna


Järna Mek & Däck AB
Tuna Industriv. 35
153 30 Järna


Järna Bilcentrum AB
Rönnv. 1
153 36 Järna

Annons:

Begagnade fälgar i Järna

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Järna. För att ta reda på vilka däckföretag i Järna som eventuellt säljer begagnade fälgar i Järna rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Järna

I Järna fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Järna.

Järna är den näst största tätorten i Södertälje kommun, Stockholms län. Den fungerar numera i hög grad som en förort till i första hand Södertälje och i andra hand Stockholm, men har också en egen lokal arbetsmarknad. Samhället växte upp vid Järna station på Västra stambanan, som öppnade 1861.

Yta: 393,19 hektar
Invånarantal: 6 377, år 2010

Här kan du också läsa mer om Järna om du vill veta mer om Järna som inte handlar om fälgar.

I Järna fann vi totalt 5 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Järna som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Stockholm.
Annons: