Fälgar i Kungsängen

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Kungsängen - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Kungsängen. Om du befinner dig i eller i närheten av Kungsängen och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Kungsängen. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Kungsängen.
Annons:

Fälgar i Kungsängen

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Kungsängen.

Thanger & Karlsson Bilservice AB
Enköpingsvägen 21
196 34 Kungsängen


G-Tek Gummeson Teknik AB
Energiv. 5
196 37 KUNGSÄNGEN

Annons:

Begagnade fälgar i Kungsängen

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Kungsängen. För att ta reda på vilka däckföretag i Kungsängen som eventuellt säljer begagnade fälgar i Kungsängen rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Kungsängen

I Kungsängen fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Kungsängen.

Kungsängen är en tätort i Uppland och centralort i Upplands-Bro kommun, Stockholms län, med drygt 9 000 invånare. Orten är belägen cirka 30 kilometer nordväst om Stockholm. Kungsängen ligger vid Mälaren och sydväst om E18. Församlingen och kyrkan har hetat Näs sedan medeltiden. Den 1 januari 1886 ändrades detta till Stockholms-Näs.

Yta: 362,57 hektar
Invånarantal: 9 382, år 2010

Här kan du också läsa mer om Kungsängen om du vill veta mer om Kungsängen som inte handlar om fälgar.

I Kungsängen fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Kungsängen som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Stockholm.
Annons: