Fälgar i Märsta

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Märsta - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Märsta. Om du befinner dig i eller i närheten av Märsta och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Märsta. Sammanlagt finns det 3 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Märsta.
Annons:

Fälgar i Märsta

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Märsta.

Gärdets Däck & Bilservice
Näsby 334
195 92 Märsta


Märsta Bilriktning AB
Måby
195 91 MÄRSTA


Chudy Mek & Däck
Odensalav. 28 E
195 43 Märsta

Annons:

Begagnade fälgar i Märsta

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Märsta. För att ta reda på vilka däckföretag i Märsta som eventuellt säljer begagnade fälgar i Märsta rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Märsta

I Märsta fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Märsta.

Märsta är en tätort samt centralort i Sigtuna kommun, Stockholm. Orten har drygt 24 000 invånare och goda kommunikationer genom att den ligger nära Arlanda flygplats, E4 och har en järnvägsstation. Märsta gästgivaregård, beläget vid nuvarande Forum var en viktig anhalt för postdiligensen mellan Uppsala och Stockholm.

Yta: 764,17 hektar
Invånarantal: 24 068, år 2010

Här kan du också läsa mer om Märsta om du vill veta mer om Märsta som inte handlar om fälgar.

I Märsta fann vi totalt 3 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Märsta som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Stockholm.
Annons: