Fälgar i Nacka

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Nacka - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Nacka. Om du befinner dig i eller i närheten av Nacka och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Nacka. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Nacka.
Annons:

Fälgar i Nacka

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Nacka.

Nacka Däckservice AB/Däckpartner
Fredrik Jahns Väg 20
131 36 Nacka


JYMA Bilservice
G. Landsv. 10 Ektorp Centrum
131 47 Nacka

Annons:

Begagnade fälgar i Nacka

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Nacka. För att ta reda på vilka däckföretag i Nacka som eventuellt säljer begagnade fälgar i Nacka rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Nacka

I Nacka fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Nacka.

Nacka är den centrala bebyggelsen i Nacka kommun, Stockholms län och som utgör en del av tätorten Stockholm och är centralort i kommunen. Omfattningen av Nacka är inte väldefinierat och avser i vissa sammanhang enbart den centrala bebyggelsen på Sicklaön kring Nacka kyrka och Nacka centrum.

Yta: 100 km2
Invånarantal: 33 057, år 2010

Här kan du också läsa mer om Nacka om du vill veta mer om Nacka som inte handlar om fälgar.

I Nacka fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Nacka som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Stockholm.
Annons: