Fälgar i Ösmo

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Ösmo - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Ösmo. Om du befinner dig i eller i närheten av Ösmo och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Ösmo. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Ösmo.
Annons:

Fälgar i Ösmo

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Ösmo.

Däckia
Karminspinnarv. 4
148 91 ÖSMO

Annons:

Begagnade fälgar i Ösmo

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Ösmo. För att ta reda på vilka däckföretag i Ösmo som eventuellt säljer begagnade fälgar i Ösmo rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Ösmo

I Ösmo fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Ösmo.

Ösmo är en tätort i Nynäshamns kommun och kyrkbyn i Ösmo socken, belägen utmed Nynäsbanan och alltsedan sekelskiftet 1900 ett stationssamhälle. Ösmo ligger i anslutning till Riksväg 73 från Stockholm och Länsväg 225 från Södertälje.

Yta: 219,37 hektar
Invånarantal: 3911, år 2010

Här kan du också läsa mer om Ösmo om du vill veta mer om Ösmo som inte handlar om fälgar.

I Ösmo fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Ösmo som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Stockholm.
Annons: